Module proef drankenkennis
Tafel dekken
BEDIENING
TAFELDEKKEN
DRANKEN
WIJNEN
ETIQUETTE
VAKTERMEN
BANKETTEN
MENULEER
COCKTAILS
BRIEFING
FEEDBACK
TEST UW KENNIS
ZAALTECHNIEKEN
*VERSNIJDINGEN
*FILEREN
*BEREIDINGEN
*FLAMBEREN

Leertijd restauranthouder 3de jaar
CUP CUISINE 2009
Jeroen Muyshondt - winnaar 'Beste Zaal'
(team SYNTRA MiVla campus St Niklaas)
Elk team bestond uit één keuken- en één zaal-verantwoordelijke. Op basis van een aantal vooraf opgelegde basisingrediënten maakten de leerlingen-koks een eigen creatie voor vier personen. De zaalverantwoordelijke van elk team streed voor de best verzorgde tafel en bediening. Er werden twee prijzen uitgereikt: 'Beste Kok' en 'Beste Zaal'.



Foto's Horeca Dagopleiding 2007
Foto's Horeca Dagopleiding 2008
 Home   
 Foto's
  
 Contact
 Links



Foto's Horeca Dagopleiding 2009
Foto's Horeca dagopleiding 2010
Traiteur- en Restauranthouder
Laatst gewijzigd
27 juli 2020
Leertijd restauranthouder 1ste  jaar